Added the next five planned languages:
Norwegian Bokmål nb Dutch nl Polish pl Romanian ro Russian ru
This commit is contained in:
@@ -0,0 +1,57 @@
|
||||
Personvernerklæring
|
||||
Sist oppdatert: 2026-05-10
|
||||
|
||||
Private QR Scanner leveres av SoftwareApp-HB.
|
||||
Kontakt: softwareapp.hb@gmail.com
|
||||
|
||||
Denne erklæringen forklarer hvordan Private QR Scanner håndterer data på enheten din.
|
||||
|
||||
Hva appen får tilgang til
|
||||
|
||||
Kamera: Appen bruker kameraet bare til å skanne QR-koder og strekkoder. Kamerabilder behandles på enheten din og lagres ikke av appen.
|
||||
|
||||
Valgte bilder: Hvis du velger å skanne fra et bilde, leser appen bare det valgte bildet for å oppdage QR-koder eller strekkoder. Appen beholder ikke en kopi av bildet.
|
||||
|
||||
Skannet innhold: Appen viser skannet innhold på enheten din. Hvis du aktiverer Lagre historikk (lokalt), lagres skannet innhold, innholdstype og skannetidspunkt lokalt på enheten din. Historikk er av som standard.
|
||||
|
||||
Innstillinger: Appen lagrer lokale preferanser, for eksempel om historikk, sikkerhetsadvarsler, skannetilbakemelding og valgt bruksvisning er aktivert.
|
||||
|
||||
Arrangements- og billettdata: Importerte ID-er fra tillatelseslisten og partiskanningsresultater behandles lokalt. ID-er fra tillatelseslisten holdes i minnet for gjeldende appøkt og lastes ikke opp av appen.
|
||||
|
||||
Hvordan data brukes
|
||||
|
||||
Data brukes til å skanne koder, vise skanneresultater, gi lokale sikkerhetsadvarsler, støtte valgfri lokal historikk, støtte arrangements- og billettarbeidsflyter og kjøre handlinger du velger.
|
||||
|
||||
Datainnsamling og deling
|
||||
|
||||
Private QR Scanner oppretter ikke kontoer, viser ikke annonser, bruker ikke analyse, bruker ikke sporings-SDK-er, bruker ikke SDK-er for krasjrapportering og sender ikke appdata til en utviklerbackend. Appen ber ikke om Android-tillatelsen Internet.
|
||||
|
||||
Utvikleren mottar, samler inn, selger eller deler ikke skannet innhold, valgte bilder, historikk, innstillinger eller data fra tillatelseslisten.
|
||||
|
||||
Data kan bare forlate enheten din når du velger en Android- eller tredjepartshandling, for eksempel Åpne, Del, Ring, SMS, E-post, Legg til kontakt, Legg til kalenderhendelse, Wi-Fi-innstillinger eller Google Play-anmeldelse. Disse handlingene håndteres av Android, Google Play eller appen eller tjenesten du velger, og deres personvernpraksis gjelder.
|
||||
|
||||
Lagring, oppbevaring og sletting
|
||||
|
||||
Valgfri skannehistorikk og innstillinger lagres i appens private lagring på enheten din. Android app-sikkerhetskopi er deaktivert for denne appen.
|
||||
|
||||
Skannehistorikk blir på enheten din til du sletter enkeltoppføringer, sletter all historikk, slår av historikk og velger å slette eksisterende historikk, tømmer appdata eller avinstallerer appen.
|
||||
|
||||
Innstillinger blir på enheten din til du endrer dem, tømmer appdata eller avinstallerer appen.
|
||||
|
||||
Kamerabilder, valgte bilder, importerte ID-er fra tillatelseslisten og partiskanningsresultater beholdes ikke av appen etter at aktiv bruk eller appøkten er avsluttet, med mindre det resulterende skannede innholdet lagres i lokal historikk fordi du aktiverte den innstillingen.
|
||||
|
||||
Sikkerhet
|
||||
|
||||
Appen baserer seg på Androids app-private lagring og Androids tillatelseskontroller. Hold skjermlås og sikkerhetsoppdateringer for operativsystemet aktivert for å beskytte lokale data.
|
||||
|
||||
Barn
|
||||
|
||||
Appen er ikke rettet mot barn og samler ikke bevisst inn personopplysninger fra noen.
|
||||
|
||||
Endringer
|
||||
|
||||
Hvis denne erklæringen endres, blir den oppdaterte erklæringen inkludert i appen og i den offentlige policyteksten for appen.
|
||||
|
||||
Kontakt
|
||||
|
||||
For personvernspørsmål eller sletteforespørsler om data som kan ha blitt sendt via en ekstern handling du valgte, kontakt den relevante eksterne tjenesten. For spørsmål om denne appen, kontakt SoftwareApp-HB på softwareapp.hb@gmail.com.
|
||||
Reference in New Issue
Block a user